Kirsikkakastike - Reseptit | HS.fi

Kirsikkakastike

Maukas kastike syntyy demi glace -kastikepohjasta, appelsiinimehusta ja kirsikkahillosta. Tarjoa kirsikkakastiketta liha-aterialla.

10.12.2009 0:00
  • 1 dl

    demi glace -kastikepohjaa

  • ½ dl

    vastapuristettua appelsiinimehua

  • 1 dl

    kirsikkahilloa tai -marmeladia

  • 2 rkl

    portviiniä

  • ½ tl

    balsamicoa

  • ¼ tl

    suolaa

  •  

    mustapippuria

Kuumenna kattilassa kastikepohja, appelsiinimehu ja kirsikkahillo.Mausta portviinillä, balsamicolla, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Tarjoa esimerkiksi kinkun tai porsaan sisäfileen kastikkeena.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat