Reseptit    |   Ohjeet

Valkosipuliletti

5 dl vettä 1 tl suolaa 2 rkl siirappia 50 g hiivaa 2-3 valkosipulin kynttä 1/2 dl öljyä 1 dl kauralesettä 3 dl ruisjauhoja 8-9 dl vehnäjauhoja 1. Sekoita haaleaan veteen mausteet, hiiva ja pienitty valkosipuli.Lisää öljy ja leseet. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat