Reseptit    |   Ohjeet

Elonkorjuukeitto

3 porkkanaa 1 sipuli 500 g kesäkurpitsaa 1 purjo 2 lehtisellerin vartta 3 tomaattia 200 g vihreitä papuja 1 l kanalientä mustapippuria 1 maustemitta timjamia (suolaa) 1 ruukku tuoretta basilikaa 4 valkosipulin kynttä 2 rkl oliiviöljyä 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat