Reseptit    |   Ohjeet

Kasvispatee

1 rkl öljyä 1 keskikoinen sipuli 2 dl kevytkermaa 2 rkl vehnäjauhoja 150 g pakastepinaattia valkopippuria vajaa 1 tl suolaa 2 munaa Porkkanaseos: 150 g porkkanoita kuorittuna 50 g juuriselleriä kuorittuna 1 punainen paprika vettä 1/2 . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää