Reseptit

Kolmen juuston pitsa

(Uunipellillinen)   Taikina: 2 dl haaleaa vettä 25 g tuorehiivaa 1/2 tl suolaa 1 rkl sokeria 1/2 dl oliiviöljyä 5 dl vehnäjauhoja   Täyte: 2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä 3 valkosipulinkynttä 1 tlk artisokansydämiä mustia, kivettömiä oliiveja tuoreita salvianlehtiä 100 g parmesaania 100 g gorgonzolaa 250 g mozzarellaa   Liuota haaleaan veteen hiiva, suola ja sokeri.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat