Reseptit

Kolmen juuston pitsa

(Uunipellillinen)   Taikina: 2 dl haaleaa vettä 25 g tuorehiivaa 1/2 tl suolaa 1 rkl sokeria 1/2 dl oliiviöljyä 5 dl vehnäjauhoja   Täyte: 2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä 3 valkosipulinkynttä 1 tlk artisokansydämiä mustia, kivettömiä oliiveja tuoreita salvianlehtiä 100 g parmesaania 100 g gorgonzolaa 250 g mozzarellaa   Liuota haaleaan veteen hiiva, suola ja sokeri.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää