Tomaattikastike - Reseptit | HS.fi

Tomaattikastike

800 g tomaatteja 1 sipuli 3 valkosipulin kynttä 1 rkl öljyä pieni tölkki (70g) tomaattisosetta 2 dl kasvislientä 1 maustemitta mustapippuria pari persiljan oksaa pari timjamin oksaa 1.Kiehauta vettä ja upota tomaatit noin minuutiksi veteen.

30.8.2001 0:00

800 g tomaatteja

1 sipuli

3 valkosipulin kynttä

1 rkl öljyä

pieni tölkki (70g) tomaattisosetta

2 dl kasvislientä

1 maustemitta mustapippuria

pari persiljan oksaa

pari timjamin oksaa 1.Kiehauta vettä ja upota tomaatit noin minuutiksi veteen. Irrotatomaateista kuoret. Paloittele tomaatit.

2.Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulin kynnet.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulisilppu. Lisää valkosipulit,tomaatit, tomaattisose, kasvisliemi ja mausteet. Lisää vielä persilja jatimjami kokonaisina oksina.

4.Anna kastikkeen hiljalleen kiehua. Sekoita välillä.

5.Poista persilja ja timjami. Tarjoa pastakastikkeena tai haudutetunuunissa kypsennetyn kalan kanssa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat