Reseptit    |   Ohjeet

Omenanyytit

Murotaikina: 5 dl vehnäjauhoja 1 ¼ dl sokeria 200 g margariinia tai voita 1 muna 4-6 omenaa 2 rkl sokeria 2 tl kanelia 1 rkl voita Viimeistelyyn: kananmunaa mantelilastuja 1. Siivilöi jauhot isoon kulhoon ja lisää sokeri.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää