Reseptit    |   Ohjeet

Omenainen toscakakku

100 g voita tai margariinia 1 dl sokeria 1 kananmuna 2 1/2 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 dl maitoa Päälle: 3-4 dl pieniä happoisia omenakuutioita Tosca: 25 g voita tai margariinia 1/2 dl sokeria 1 rkl vehnäjauhoja 1 rkl maitoa 50 . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat