Reseptit    |   Resepti

Jänistä sinappi-valkoviinikastikkeessa

noin 1 kg jänistä tai kania (esim. paistia, selkää, koipia) 1 sipuli 2 rkl täysjyväsinappia 3 rkl voisulaa 1 tl kuivattua timjamia suolaa mustapippuria 2 1/2 dl kuivaa valkoviiniä 150 g ranskankermaa 1/2 dl tuoretta persiljaa silputtuna   Leikkaa jänis suunnilleen koiven kokoisiksi annospaloiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat