Reseptit

Rapeat juureslastut ja paprika-pähkinätahna

6–8 annosta   2 isoa palsternakkaa 1 bataatti 3 isoa porkkanaa   Uppopaistamiseen: 1 l rypsi- tai maissiöljyä (ei kylmäpuristettua)   Viimeistelyyn: merisuolahiutaleita   Paprika-pähkinätahna: 2 punaista paprikaa 1 makea punainen suippopaprika (ramiro) 1 dl saksanpähkinöitä 1/2 dl hasselpähkinöitä 1/3 tl espelette-paprikajauhetta (tai ripaus chilijauhetta) 1/2 tl kuminansiemeniä 1/2 tl jauhettua korianteria 3/4 dl neitsytoliiviöljyä ripaus merisuolahiutaleita ripaus vastarouhittua mustapippuria 2–3 rkl silputtua tuoretta korianteria   Valmista ensin paprika-pähkinätahna.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat