Reseptit    |   Resepti

Arin karitsankylkirulla

1 kg luutonta karitsan kylkeä 1 rkl suolaa 1 valkosipuli 2 oksaa rosmariinia ½ punttia lehtipersiljaa 1 sitruunapaistinarua 500 g pieniä sipuleita Hillottu sitruuna: 3 sitruunaa 1 dl sokeria 3 tl suolaa 1 dl vettä

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat