Reseptit    |   Resepti

Viiden sipulin keitto

3 keltasipulia 2 punasipulia 2 salottisipulia 2 valkosipulinkynttä 1 purjosipuli 2 rkl voita 1 dl valkoviiniä 1 tl kuivattua timjamia 1 litra lihalientä suolaa mustapippuria   Tarjoiluun: parmesaania   Kuori ja viipaloi kaikki sipulit. Kuumenna kattilassa voi ja lisää keltasipuli, punasipuli ja salottisipuli.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää