Reseptit    |   Resepti

Balsamiviinietikalla ja hunajalla maustetut karamellisoidut sipulit

2 keltasipulia 2 punasipulia 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl balsamiviinietikkaa 2 rkl juoksevaa hunajaa suolaa mustapippuria myllystä   Kuori sipulit ja leikkaa koon mukaan 2–4 osaan. Sekoita keskenään oliiviöljy, balsamiviinietikka ja hunaja. Tarvittaessa saat hunajan juoksevaksi kuumassa vesihauteessa.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat