Reseptit    |   Resepti

Tuulihatut

(30–40 pientä)   2 dl vettä 100 g voita (tai leivinmargariinia) 1 maustemitta suolaa 1 3/4 dl karkeita vehnäjauhoja 3 munaa   Omenahillo: 300 g omenapaloja ¾ dl hillosokeria ½ sitruunan mehu (2 rkl vaahterasiirappia) 1 vaniljatanko TAI  Savuporomousse: 100 g savuporoa 1 dl ranskankermaa 100 g tuorejuustoa 1½ rkl raastettua piparjuurta 2 rkl hienonnettua ruohosipulia 2 rkl lehtipersiljaa 1 dl kuohukermaa mustapippuria

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat