Reseptit    |   Resepti

Limetti-valkosuklaajuustotorttu

8 annosta   Manteli-valkosuklaapohja: 100 g valkosuklaata 3 dl (100 g) mantelijauhetta 1 dl kurpitsansiemeniä 10 pehmeää kuivattua aprikoosia ½ tl kanelia   Täyte: 4 liivatelehteä 100 g valkosuklaata 2 limettiä 250 g mascarponejuustoa 1 rkl inkiväärimurskaa 2 tl vaniljasokeria 2 dl kuohukermaa 3 dl (350 g) pakastemangokuutioita tai tuoretta kypsää mangoa   Koristeeksi: tuoreita tai pakastettuja vadelmia   Ota täytteeseen tulevat mangokuutiot sulamaan huoneenlämpöön paria tuntia ennen valmistusta.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat