Reseptit    |   Resepti

Karamellisoidut kaneliset mustajuuret

500 g mustajuuria vettä ja sitruunamehua vettä ja suolaa keittämiseen 2–3 rkl voita 1 rkl muscovadosokeria 1/2 tl jauhettua kanelia (Ceylonin kanelia)   Pähkinä-yrttimuru: 2 dl kuivahtanutta murennettua leipää 2 rkl öljyä 1 dl pähkinärouhettta 2–3 rkl silputtua lehtipersiljaa ja / tai timjamia merisuolahiutaleita   Kuori mustajuuret ja upota ne heti sitruunalla maustettuun veteen tummumisen estämiseksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat