Reseptit    |   Resepti

Katkarapupata provencelaisittain

400 g kuorittuja jättikatkarapuja 1 purjo 1 pieni fenkoli 3 valkosipulinkynttä 3 tomaattia reilu loraus oliiviöljyä 2 rkl pastista (anisviinaa, esimerkiksi Pernod) hyppysellinen cayennepippuria hyppysellinen jauhettua neilikkaa 1/2 appelsiinin mehu ja kuori raastettuna 3 dl äyriäis- tai kalalientä suolaa mustapippuria myllystä   Tarjoiluun: 1 dl majoneesia 1 hienonnettu valkosipulinkynsi 1 tl tuorepuristettua sitruunamehua hyppysellinen cayennepippuria patonkia   Viipaloi purjon valkoiset ja vaaleanvihreät osat.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat