Reseptit    |   Resepti

Suolapähkinä-karamellipopcorn

noin 15 kpl   1 l valmista, suolattua popcornia 1 dl suolapähkinöitä 1 ½ dl vaaleaa siirappia 50 g voita ½ tl leivinjauhetta   Tee popcornit joko mikrossa tai kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan. Yhdestä mikropopcornpussista tulee noin 2 litraa popcornia.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat