Reseptit    |   Resepti

Palsternakka-maustepippurikastike ja paistettua ahventa

800 g ahvenfileitä voita paistamiseen   Kastike: 400 g palsternakkaa 1 sipuli 2 perunaa 1 rkl voita 2 dl valkoviiniä 3 dl kalalientä 4 dl kermaa 20 maustepippuria 1 laakerinlehti suolaa ja valkopippuria   Kuori ja paloittele palsternakka, sipuli ja perunat.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää