Reseptit    |   Resepti

Baba Mican pähkinätorttu

Torttulevyt: 12 valkuaista 2 dl sokeria 4 rkl vehnäjauhoja 8 dl (300 g) saksanpähkinöitä     Täyte: 12 keltuaista 3 dl sokeria 250 g voita 200 g suklaata   Koristeeksi: rouhittua saksanpähkinää   Tee ensin torttulevyt. Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset, jätä keltuaiset odottamaan täytteen valmistamista.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat