Reseptit    |   Resepti

Kalakeitto

(Canh Cua Cá)   1 kg:n painoinen kokonainen kala, esimerkiksi kuha tai kirjolohi 1 sipuli 1 porkkana 1½ l vettä kalakastiketta 3 valkosipulinkynttä 3 kevätsipulia 3 tomaattia 1 punainen chilipalko 3 dl mungpavun ituja 1 rkl tamarinditahnaa tai 1 tl tamarindijauhetta (Aasia-kaupasta) (140 g säilykeananasta)   Tarjoiluun: höyrytettyä riisiä   Perkaa kala ja irrota siitä pää ja pyrstö.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää