Reseptit    |   Resepti

Kesäkääryleet

(Goi cuon)   Täyte: 3 dl mungpavun ituja 3 dl sieniä (esimerkiksi suppilovahveroita ja torvisieniä) porkkanaraastetta retikkaraastetta tai kurkkusuikaleita kevätsipulia tuoreita mintunlehtiä tuoretta korianteria 2 rkl kalakastiketta 12 riisipaperiarkkia (Aasia-kaupasta)   Päälle: salottisipulia   Tarjoiluun nuoc cham -kastiketta ja paahdettuja maapähkinöitä   Kiehauta mungpavun idut kuumassa vedessä.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää