Reseptit    |   Resepti

Sitruunavoissa paistettua muikkua

400 g muikkuja 1 tl suolaa 1 pieni salottisipuli 1 valkosipulinkynsi 1 sitruuna 25 g voita 1 rkl hienonnettua rosmariinia 1 rkl hunajaa 1 rkl kapriksia 2–3 rkl vettä   Katkaise muikuista pää taivuttamalla sitä eteenpäin ja vedä samalla sisälmykset ulos kaloista.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat