Reseptit    |   Resepti

Siikaceviche

400 g nahatonta siikafileetä 1 pieni punasipuli ½ pieni fenkoli 1 chili 1 valkosipulinkynsi 4 limetin mehu 1 rkl tuoretta raastettua inkivääriä 2 rkl ruokosokeria ¼ tl suolaa 1 kourallinen hienonnettua korianteria tai minttua 2 rkl oliiviöljyä   Leikkaa siikafilee noin sentin kokoisiksi kuutioiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat