Reseptit    |   Resepti

Paistettua vasikanmaksaa, salvian, kapristen ja valkoviinin kanssa

600 g vasikanmaksaa 2 salottisipulia 1 valkosipulinkynsi 2 rkl rypsiöljyä suolaa ja mustapippuria 2 dl vehnäjauhoja 50 g voita 1 rkl kapriksia 10 salvianlehteä 1 dl valkoviiniä   Poista maksasta kalvot ja leikkaa noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat