Reseptit    |   Resepti

Peruna-parsapasta

noin 10 varhaisperunaa 1 nippu vihreää parsaa (500 g) 250 g pastaa (esim. penne, farfalle)   Pesto: ¾ dl pinjansiemeniä 1 ruukku basilikaa 1 ruukku lehtipersiljaa 2 dl parmesaaniraastetta 1/2 (luomu)sitruunan kuori ja mehu 1 pieni valkosipulinkynsi 1 dl oliiviöljyä 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria   Tarjoiluun: oliiviöljyä parmesaaniraastetta   Valmista pesto.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat