Reseptit    |   Resepti

Arancini eli täytetyt riisipyörykät

(n. 10 kpl) 1 l lihalientä 5 dl arborio-riisiä 2 rkl voita suolaa 2 dl raastettua parmesaania 1 muna   Täyte: 200 g naudanjauhelihaa 1 pieni sipuli 1 valkosipulinkynsi oliiviöljyä 2 dl herneitä 200 g paseerattua tomaattia suolaa mustapippuria 1 pallo mozzarellaa   Leivitykseen: korppujauhoja 1 muna paistamiseen rypsiöljyä   Lämmitä lihaliemi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat