Reseptit    |   Resepti

Varhaisperunaa, retiisiä ja sipulia

10 varhaisperunaa 1 punasipuli 5 retiisiä 1 ruukku ruohosipulia 1 dl majoneesia 2 tl sitruunamehua suolaa ja valkopippuria tummaa täysjyväleipää, voita   Harjaa perunat puhtaiksi kylmän veden alla. Keitä kypsiksi suolatussa vedessä, valuta ja anna jäähtyä.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat