Reseptit    |   Resepti

Bo Ssäm -possu

neljälle   1,5 kg:n pala luullista possunlapaa (yhtenä tai kahtena viipaleena)   Marinadi: 1/3 dl sokeria 2 rkl karkeaa suolaa   Viimeistelyyn: 2 tl karkeaa suolaa 2 rkl luomuruokosokeria tai ruokokidesokeria   Tarjoiluun: 4 dl keitettyä jasmiiniriisiä 2–3 isoa salaattia, joissa suuret ja taipuisat lehdet (esim.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää