Reseptit    |   Resepti

Dulce de leche -juustokakku

10–12 palaa   Pohja: 200 g digestivekeksejä 70 g voita 1 rkl sokeria   Täyte 1: 1 tlk (397 g) valmista karamellisoitua kondensoitua maitoa (esim. Dovgan)   Täyte 2: 1 vaniljatanko 1½ dl sokeria 1½ dl kuohukermaa 400 g tuorejuustoa 3 munaa   Kuorrutus: 100 g tummaa suklaata (70 %) ½ dl kuohukermaa 1 rkl voita   Pingota leivinpaperi pienen, halkaisijaltaan 20-senttisen irtopohjavuoan pohjalle.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat