Reseptit    |   Resepti

Taikinoitua lohta ja vermuttikastiketta

800 g lohifileetä 1 paketti (400-500 g) voitaikinaa suolaa ja valkopippuria 1 kananmuna 1 kg maa-artisokkaa 200 g herneitä 1 rasia pientä pinaattia 2 rkl voita 1 sitruuna   Vermuttikastike: 1 salottisipuli ½ dl valkoviinietikkaa 2 dl valkoviiniä 1 laakerinlehti 5 valkopippuria 1 dl kuohukermaa 200 g kylmää voita paloina 2 rkl vermuttia 2 rkl leikattua ruohosipulia

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat