Reseptit    |   Resepti

Italialainen lihapata

800 g naudanlapaa ½ dl vehnäjauhoja 140 g pancettaa tai pekonia 2 porkkanaa 2 sellerinvartta 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä oliiviöljyä paistamiseen 3 dl kuivaa valkoviiniä 1 tlk (400 g) kuorittuja säilöttyjä tomaatteja 3 dl lihalientä 1 tl kuivattua rosmariinia suolaa mustapippuria 2 rkl kapriksia tuoretta persiljaa   Tarjoiluun: polentaa, riisiä tai perunamuusia

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat