Reseptit    |   Resepti

Tuoretomaattisalsa

Pico de Gallo   1 iso tomaatti ½ pientä sipulia pieni pala chiliä 1 rkl limettimehua ¼ tl suolaa 2 rkl silputtua korianteria   Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Lisäkkeet

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää