Reseptit    |   Resepti

Chili con carne

kuudelle   1 kg naudan- tai häränlihaa (lapaa, rintaa tai paistia) suolaa mustapippuria 2 isoa punaista paprikaa 2 isoa vihreää paprikaa 3 sipulia 4 valkosipulinkynttä 2 tuoretta punaista chiliä oliiviöljyä 2 tl jauhettua juustokuminaa 1 tl paahdettua paprikajauhetta 2 tl chilijauhetta tai kuivattua chiliä 2 dl olutta 800 g tomaattimurskaa (tai säilöttyjä tomaatteja liemessään) 600 g keitettyjä ruskeita papuja   Tarjoiluun: keitettyä riisiä ranskankermaa tuoretta korianteria   Leikkaa liha isoiksi kuutioiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää