Paistettua madetta "piccata" - Reseptit | HS.fi

Paistettua madetta "piccata"

600 g madefileetä suolaa ja valkopippuria 1 dl korppujauhoja ½ dl hienoksi raastettua parmesaanijuustoa 1 kananmuna   Paistamiseen: oliiviöljyä ja voita

30.1.2014 2:00

600 g madefileetä suolaa ja valkopippuria1 dl korppujauhoja½ dl hienoksi raastettua parmesaanijuustoa1 kananmuna Paistamiseen:oliiviöljyä ja voita

 

 Poista madefileestä keskiruoto. Paloittele made. Mausta palat suolalla ja pippurilla.

 Sekoita korppujauhot ja parmesaaniraaste keskenään. Pyöräytä kalapalat rikotussa kananmunassa ja sen jälkeen korppujauho-parmesaaniseoksessa.

 Paista leivitetyt kalapalat öljyn ja voin seoksessa kullanruskeiksi. Varo paistamasta niitä liian kovalla lämmöllä, jotta juusto ei pala. Tarjoa esimerkiksi caponata-munakoisohöystön kera.

 

Resepti: Henri Alén

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat