Reseptit    |   Resepti

Fudge-karpalomuffinit

noin 12 isoa tai 36 minimuffinia   150 g kermatoffeekaramelleja (esim. Omar, Alku fudge) 30 g voita ½ dl rypsiöljyä 2 ½ dl maustamatonta jogurttia 200 g karpaloita (3 dl) 3 kananmunaa 4 dl vehnäjauhoja 2 dl sokeria 1 rkl leivinjauhetta ½ tl suolaa   Kinuski-tuorejuustokuorrute: 4 dl kuohu- tai vispikermaa 2 dl fariinisokeria 200 g maustamatonta tuorejuustoa   Koristeluun: pieniä punaisia irtokarkkeja tai punaisia strösseleitä

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää