Reseptit    |   Resepti

Perinteinen blini

10 kpl   2 munaa 5 dl maitoa 20 g hiivaa 2½ dl vehnäjauhoja 2 dl tattarijauhoja 1 tl suolaa   Paistamiseen: voita   Erottele keltuaiset valkuaisista. Lämmitä puolet maidosta kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva, jauhot ja keltuaiset. Jätä kohoamaan huoneenlämpöön liinan alle 8 tunniksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat