Reseptit    |   Resepti

Suolakurkkua, hunajaa ja punajuurihilettä

Punajuurihile: 2 dl punajuurimehua ½ dl punaviiniä (jos talosta löytyy pullon pohja) ripaus lakritsinjuurta ripaus piparkakkumaustetta ripaus suolaa   Tarjoiluun: 4 pientä suolakurkkua 2 rkl hunajaa

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Lisäkkeet

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat