Reseptit    |   Resepti

Köyhät ritarit ja karamellisoidut klementiinit

Karamellisoidut klementiinit: 4–5 klementiiniä 1 dl sokeria 2 rkl voita 1 rkl Grand Marnier -likööriä (tai muuta sitruksenmakuista likööriä)   Köyhät ritarit: 2 dl maitoa 1 kananmuna 1 tl vaniljasokeria 4 kuivahtanutta pullapitkonviipaletta 50 g voita   Tarjoiluun: kermavaahtoa   Pese yksi klementiineistä hyvin.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää