Reseptit    |   Resepti

Sukiyaki

Sukiyakikastike: 1 dl miriniä 1 dl sakea ¾ dl soijakastiketta 3–4 rkl sokeria   300 g naudan ulkofileetä 200 g tofua 8–10 isoa kiinankaalin lehteä 12 siitakesientä 1 nippu enokisieniä 15 cm:n pala purjosipulia   Tarjoiluun: 4 raakaa kananmunaa   Sekoita kastikkeen ainekset.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat