Reseptit    |   Resepti

Linssi-makkarapata

1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 300 g palsternakkaa 3 dl kokonaisia punaisia linssejä 2 rkl oliiviöljyä noin 1 l kana- tai kasvislientä 2 (tuoretta) laakerinlehteä 200 g vihreitä papuja muutama lehtikaalinlehti 350 g mausteista raakamakkaraa, esim. chorizoa tai italialaista salsicciaa

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää