Reseptit    |   Resepti

Pepin sitruunatorttu

Pohja:100 g voita50 g tomusokeriaripaus suolaa1 keltuainen1½ dl vehnäjauhoja Täyte: 4 keltuaista1 tlk (n. 400 g) kondensoitua maitoa1¼ dl sitruunamehua3 tl raastettua sitruunankuorta Marenki:180 g sokeria½ dl vettä3 valkuaista  Kuutioi voi. Nypi voi sormilla pehmeäksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää