Reseptit    |   Resepti

Portugalilainen mereneläväriisi

4 valkosipulinkynttä 2 sipulia 1 nippu korianteria vajaat 2 dl oliiviöljyä 400 g pakastettuja kypsiä jättiläiskatkaravun pyrstöjä (tai 500 g raakoja, kuorellisia, pakastettuja jättiläiskatkaravunpyrstöjä) 600 g pakastettuja mereneläviä (sekoitus esimerkiksi kalmareita, simpukoita, katkarapuja ja mustekalaa) suolaa (1 tl chilirouhetta) 200 g pakastettuja mustekalanrenkaita 1 tlk (400g) tomaattimurskaa 4 dl risottoriisiä (carolino tai arborio) 7½ dl vettä 400 g pakastettuja puolikkaita kypsiä vihersimpukoita kuorineen (tai 500 g kokonaisia sinisimpukoita)   Pilko valkosipulinkynnet, sipulit ja korianteri.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat