Reseptit    |   Resepti

Fetalla ja pinaatilla täytettyjä broilerin koipireisiä

2 rasiaa pientä pinaattia 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi tilkka öljyä 200 g fetajuustoa 10 lehteä tuoretta minttua mustapippuria 1 sitruuna 8 oksaa timjamia 4 broilerin koipireittä 2 rkl oliiviöljyä suolaa   Lisäksi: varrastikkuja   Pese pinaatti huolellisesti ja valuta kuivaksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kesä

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat