Reseptit    |   Resepti

Läski-Jaskan viiden tunnin läskisoosi

400 g porsaankylkeä siivuina per henkilö 1–3 sipulia voita 3–4 rkl vehnäjauhoja ripaus ruisjauhoja 5 dl vettä mustapippuria 1 tl suolaa   Leikkaa sianliha siivuiksi. Ruskista siivut pannulla pienissä erissä keskilämmöllä pitkään, jolla lihasta sulaa rasva.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat