Reseptit    |   Resepti

Avokado-lohisalaatti

10 noutopöytäannosta   600 g lohifileetä ½ tl suolaa 1½ rkl ketjap manis -kastiketta 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna 1 prk (285/170 g) kypsiä mustapapuja (esimerkiksi Gogreen) 1 ps (200 g) pakastettuja maissinjyviä 2 avokadoa ½ kurkkua 4 kevätsipulia 1 ruukku tuoretta korianteria   Kastike: ¾ dl rypsiöljyä ½ dl limettimehua 1 tl wasabia 1 tl sokeria ½ tl suolaa ½ tl seesamiöljyä   Nypi lohi ruodottomaksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat