Reseptit    |   Resepti

Kurpitsakeittoa, tähtianisvaahtoa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä

Kurpitsasose:4 kg:n kokoinen keltainen kurpitsarypsiöljyäKeitto:1 sipuli25 g voita5 dl kurpitsasosetta5 dl kasvislientä2 dl kermaasuolaavalkopippuriaTähtianisvaahto:2 dl rasvatonta maitoa2 tähtianistaKoristeeksi:½ dl kurpitsansiemeniäValmista ensin kurpitsasose.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat