Reseptit    |   Resepti

Vaniljavoissa haudutettua hummeria ja tuoretta kurkkua

½ kurkkua 1 vaniljatanko 1 dl vettä 100 g voita 2 hummerin saksi- ja pyrstölihat suolaa   Aloita kuorimalla kurkku ja leikkaamalla tangoiksi. Halkaise vaniljatanko ja raavi siemenet sisältä pieneen kasariin. Lisää mukaan tangot ja 1 dl vettä. Kuutioi voi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat