Reseptit    |   Resepti

Pastéis de carne, brasilialaiset lihapiirakat

6 kpl   Taikina: 5 dl vehnäjauhoja 1 tl suolaa 2 rkl rypsiöljyä 1 rkl vodkaa (tai cachaçaa eli sokeriruokoviinaa) 1 rkl valkoviinietikkaa 2 dl lämmintä vettä   Täyte: 400 g naudanjauhelihaa 1 sipuli 4 valkosipulinkynttä 2 rkl rypsiöljyä 2 tomaattia 4 kevätsipulinvartta 150 g voimakasta juustoa (esim.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää